Over huwelijken en seks vanuit christelijk perspectief

Gebed voor je huwelijk nodig?

Hoi! Het kan natuurlijk gebeuren dat je huwelijk niet gaat zoals je zou willen. Je bent echt de enige niet. Worstel er in ieder geval niet in je eentje mee, maar bid dagelijks voor je man of vrouw, voor jullie relatie en seksualiteit. God kan genezen wat er beschadigd is, als we het aan Hem geven. Gebed is een krachtig wapen!

Vind je het moeilijk om er alleen voor te bidden? Ook dan ben je daar echt niet alleen in, en dat is helemaal niet erg!

Vertel het me met hieronder, en ik beloof je dat ik voor je zal bidden.

hebreeen-11-6

Je mag helemaal anoniem schrijven als je wilt, of je je naam of e-mailadres er bij zet is aan jou. Je verzoek komt nergens op de site, en ik zal er uiteraard vertrouwelijk mee omgaan.

Ik wens je veel zegen in jullie huwelijk!
Gerben
Daaromzaleenman.nl

Gebeds – tip:

Probeer iemand in je omgeving te zoeken waarmee je je problemen kunt delen en er samen voor bidden. Samen sta je sterker!

Lees ook: Bidden voor je huwelijk

1 Johannes 5:14

‘En dit is de vrijmoedigheid die wij hebben in het toegaan tot God, dat Hij ons verhoort, telkens als wij iets bidden naar Zijn wil.’

Vertel het verder!
 1. Ann

  Wil je alsjeblieft bidden voor ons huwelijk. Ik heb een fout gemaakt en erover gelogen. Ik wil zo graag samen verder. Ook voor de kinderen.

 2. Bas

  Mijn relatie staat op springen, ik ben bang voor de boze buien van mijn man ennu gaan we ook nog op vakantie. Bid voor ons

  • Dankjewel voor je openhartige vraag. Heel veel zegen gewenst in jullie huwelijk, en op vakantie! God ziet jullie!

 3. Anoniem

  Ik heb gebed nodig voor:: Narcisme in het huwelijk. Hoe daar mee om te gaan. Liefde blijft maar de last is enorm zwaar en soms niet te dragen

 4. Sophia

  Ik bid om een gezond huwelijk en betere communicatie. We hebben al veel moeilijkheden en geweld achter de rug als pasgehuwden. Ik mis sexualiteit en contact met mijn man, verbondenheid. Zou je willen bidden voor ons..?

 5. Jolyem

  Door mijn opvoeding ben ik helemaal de weg kwijt over wie ik zelf wil zijn. Ik wil niet zijn zoals mijn moeder, alleen is het zo moeilijk om ze te doorbreken. Mijn relatie is al 15 jaar en ik heb al die tijd niet genoeg mijn best gedaan om te veranderen, om het anders te doen.
  Ik weet dat ik niet zoals mijn moeder wil zijn en graag mezelf wil zijn: liefde geven aan mijn man en kinderen, rustig en nederig zijn, zelf vertrouwend zijn etc. Hierdoor loopt mijn relatie nu echt in gevaar. En ben ik bang dat ik hem nu verlies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén