Hoi! Mooi dat je mijn blog gevonden hebt. Heb je niet gevonden wat je zoekt, of heb je een hele andere vraag over je huwelijk of seksualiteit? Je bent echt niet de enige. Iedereen heeft vragen over seksualiteit, en over relaties, en alles wat daarbij komt kijken. Of soms lijkt de bijbel te botsen met onze idee├źn, en wat mag nou eigenlijk wel?

Leren van vragen

Wij hebben in ons huwelijk ook het meeste geleerd door over de ervaringen van anderen te lezen. Veel van mijn favoriete blogs zijn mede vormgegeven door de vragen van lezers, dus schroom niet, en stel je vraag!

Anoniem

Als je je e-mailadres invult kan ik je een persoonlijke reactie geven. Als je dat niet doet, kan ik je vraag via de blog beantwoorden, in dat geval kun je volledig anoniem blijven.

Uiteraard ga ik vertrouwelijk met je vragen om!

Wat vind je van deze blogpost?
  • Waardeloos (0)
  • Ik doe mee (0)
  • Dankjewel (0)
  • Handig (0)
  • Eens (0)
  • Intersessant (0)
  • Geweldig (0)